polovni viljuškari

Zakaži redovan servis

lINDE polovni servisirani viljuškari

PRODAJA I SERVIS

U našem servisnom centru viljuškari se dorađuju i isporučuju korisnicima sa garantnim rokom.

Viljuškari su nezamenjiva pomoć u različitim poslovanjima. Mala industrijska vozila, koja služe za potrebe različitih industrija, uključujući skladišta i druge velike skladišne objekte, olakšavaju poslovanje i skladištenje robe.

Kupovina viljuškara je uvek veliki izazov i zato je dobro znati da u našoj ponudi postoje i polovni viljuškari, koji se redovno servisiraju i na podjednako dobar i siguran način, kao i novi viljuškari, završavaju poslove za koje su namenjeni, uz to, dobar polovan viljuškar je znatno finansijski pristupačniji od novog.

 

Proces remonta polovnih viljuškara

Svaki polovni viljuškar koji nudimo prolazi kroz standardizovani proces koji garantuje visok kvalitet od početka do kraja. Servisna istorija polovnih viljuškara je u potpunosti dokumentovana. Pored toga, svaki polovni viljuškar prolazi kroz strogi proces testiranja i samo viljuškari koji ispunjavaju sve definisane kriterijume se biraju za renoviranje.

Svi viljuškari koji su izabrani za remont se remontuju u industrijskom procesu. Za početak, naše iskusno osoblje identifikuje koje servisiranje i popravke su potrebni i demontira viljuškare na njihove pojedinačne delove. Zatim se testiraju sve komponente na funkcionalnost, habanje i bezbednost, u skladu sa našim visokim standardima. Gde je moguće, popravljaju se delovi ili se, ukoliko je neophodno, zamenjuju originalnim delovima. Sklopovi se naknadno čiste, ponovo farbaju i korišćeni viljuškari su, nakon provere kvaliteta, spremni da započnu svoj novi život.

 

Polovni viljuškari u našoj ponudi

  1. Dizel viljuškari su veći, snažniji i uglavnom se koriste na otvorenom. Imaju jako snažne motore i namenjeni su za podizanje izuzetno velikih tereta, do čak 10 tona.
  2. Viljuškari na gas – Ovi motori su znatno povoljniji jer koriste gas. Dobar su izbor za firme kojima su potrebni viljuškari koji mogu da održavaju 100% snage tokom celog dana i pogodni su za rad u zatvorenom i na otvorenom prostoru.
  3. Električni viljuškari rade na bateriju koja služi i kao protivteža za stabilizaciju viljuškara dok je u upotrebi. Baterija viljuškara je dizajnirana da izdrži celu osmočasovnu smenu sa punim punjenjem, ali to može da varira u zavisnosti od starosti baterije i koliko naporno viljuškar radi. Pored toga, rad viljuškara na baterije pomaže očuvanju životne sredine.
  4. Električni stakeri su jedinstveni po izgledu i specifični u upotrebi. Za razliku od drugih viljuškara, nemaju kabine. Umesto toga, operater hoda iza viljuškara i upravlja njime pomoću pričvršćene ručke. Nedostaju im snaga, manevrisanje i brzina, ali su idealni za situacije u kojima vam je potrebna viša dizalica za palete. Električni stakeri mogu da dosegnu mnogo više od tradicionalnih dizalica za palete.

Dizel viljuškari imaju mnoge prednosti u odnosu na gasne i električne. Osim što su znatno snažniji, dizel viljuškari imaju motore koji se lako održavaju i veoma niske troškove rada. Dizel oprema za rukovanje robom zahteva samo polovinu troškova vožnje viljuškara na gas, što ih čini isplativom opcijom za korišćenje tokom cele godine. Zbog emisije dima i relativno visokog nivoa buke koje proizvode dizel viljuškari, najpogodniji su za upotrebu na otvorenom. Takođe se mogu pohvaliti boljim ubrzanjem i brzinom dizanja tereta u poređenju sa električnim viljuškarima. Imaju veliki kapacitet goriva, što znači da mogu da rade duže vreme, za razliku od električnih viljuškara na koje može uticati slaba baterija.

Baš kao i dizel automobili, oni nastavljaju da rade mnogo godina nakon prvog vlasnika. Mnoge kompanije se odlučuju da kupe polovne dizel viljuškare nakon probnog rada sa korišćenim viljuškarom. Kupovina polovnih viljuškara je isplativa opcija u poređenju sa kupovinom novih. Polovni dizel viljuškar će biti podjednako štedljivi i nudiće istu efektivnu upotrebu.

Svi polovni gasni viljuškari se pokreću na TNG (tečni naftni gas) i izuzetno su popularni zbog pristupačnih cena i mogućnosti da se koriste u zatvorenom i na otvorenom. Imaju motore koji brzo reaguju i mogu ubrzati mnogo brže od dizel ili električnih viljuškara. Uvek imamo visokokvalitetne polovne gasne viljuškare koji ispunjavaju stroge smernice za osiguranje kvaliteta. Cilj nam je da osiguramo da naši kupci imaju koristi od polovnih viljuškara koji će ostati efikasni dugi niz godina. Svi viljuškari prolaze kroz strogu inspekciju, kako bismo bili sigurni da su u punom radnom stanju, pre nego što budu prodati.

Polovni električni viljuškari su idealno rešenje za sve koji traže robusnu mehanizaciju za rukovanje robom. Električni viljuškari sa pogonom na 4 točka nude povećanu udobnost za vozača i osećaju se izuzetno stabilno i bezbedno prilikom podizanja teškog tereta. Oni su uslov za sve kojima je potreban viljuškar koji podiže robu preko 2500 kg.

Glavna prednost kupovine polovnih viljuškara sa 4 točka je to što ćete imati koristi od niskih troškova u poređenju sa kupovinom potpuno novih. Viljuškari sa pogonom na 4 točka su ergonomski i nude visoke performanse.

Bez obzira da li zamenjujete pojedinačni viljuškar ili želite da dodate nekoliko polovnih viljuškara u svoju flotu, viljuškari kompanije Linde nude različite mogućnosti za prilagođavanje zahtevima i uslovima rada u Vašem poslovanju i za obezbeđivanje jedinstvenog tehničkog standarda za Vaš vozni park. Možete poboljšati pojedinačne aspekte kao što su bezbednost, ergonomija ili potrošnja energije.

Svi polovni viljuškari koje imamo na lageru su u potpunosti pregledani od strane našeg akreditovanog osoblja kako bi se osiguralo da su u potpunom radnom stanju. Imaju kompletnu evidenciju o održavanju i servisiranju i potpuno su funkcionalni i spremni za rad od samog trenutka kada su Vam isporučeni. Takođe, obezbeđujemo redovni i vanredni servis i zamenu rezervnih delova u garantnom i vangarantnom roku.

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (7:00 - 15:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE:

Redovan servis

Popravka