Prodaja rezervnih delova

za sve tipove viljuškara

Pri kupovini bilo kojih naprednijih mašina i alata, kao što su viljuškari i paletari, jako bitna stavka je da li na tržištu postoje rezervni delovi za viljuškare.

Svaka firma koja je imala ovakvu vrstu investicije zna koliko je to važno. Neke firme su možda ovo shvatile na teži način, tako što su imale pogrešna ulaganja. A verujemo da su se firme sa više iskustva dobro raspitale pre same kupovine.

Osnovna prednost kupovine polovnih ili novih viljuškara iz naše ponude je mogućnost popravke i zamene delova u našem servisu.

 

Ovlašćeni distributer za uvoz i prodaju rezervnih delova za viljuškare

Viljuškari se u većini magacina koriste svakodnevno. Gotovo da je nemoguće funkcionisanje i raspodela materijala ili proizvoda na paletama bez upotrebe ove mašine. Mi to znamo.

S’ obzirom da smo ovlašćeni distributer rezervnih delova za sve tipove viljuškara i paletara, posedujemo veliki lager svih najpotrebnijih delova. Ne želimo da vaš posao trpi, zato u svakom trenutku imamo delove koji su vam neophodni.

Čak i ako trenutno nemamo kod nas neki specifični deo koji vam je potreban, možemo ga nabaviti u roku od 5-7 dana.

 

Delovi koji se najčešće menjaju kod viljuškara

Prilikom česte upotrebe viljuškara i paletara najčešće je potrebno zameniti potrošne materijale kao što su gume i baterije ukoliko je elektro model. Ovu opremu uvek imamo na lageru, jer znamo da bez njih ne možete obavljati svakodnevne poslove.

Kada su gume za viljuškare u pitanju, na raspolaganju su 3 nivoa kvaliteta: basic, standard i premium. U našoj ponudi su Trelleborg gume najboljeg kvaliteta. Nudimo vam mogućnost montiranja u našem servisu. A sve gume dolaze sa garancijom od 12 meseci.

Svi elektro modeli iz naše ponude koriste visokokvalitetne Midac baterije za viljuškare. Posedujemo sve vrste i veličine koje su uvek dostupne na lageru. A u našem servisu radimo odražavanje i revitalizaciju baterija, za duži vek trajanja.

Kako bi iskoristili sve mogućnosti koje vam viljuškari pružaju, tu su i dodatni uređaji za viljuškare. Uređaji koji se najčešće koriste su:

  • nosači za burad
  • ralica za sneg
  • kran

 

Zakažite popravku ili redovan servis viljuškara

Bez obzira da li kupujete nov ili polovan viljuškar, važno je da kasnije imate gde da ga održavate ili popravite ako dođe do kvara.

Posebna prednost kupovine polovnih viljuškara iz naše ponude je mogućnost zamene delova i saniranje kvarova. Nudimo garanciju čak i za polovne modele, a kod nas možete održavati i van garantnog roka.

Ali, kako do kvarova ne bi dolazilo savetujemo da svake godine vršite redovan servis. Na taj način ćete produžiti vek trajanja, a mi vam u tome možemo pomoći.

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (7:00 - 15:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE:

Redovan servis

Popravka