GUME ZA VILJUŠKARE

U industriji rukovanja materijalom je vreme novac. Zato Jović Viljuškari nude najbolji asortiman Trelleborg guma za viljuškare koje su dizajnirane da održavaju vaš rad u pokretu.

Gume

Kod nas možete kupiti nove gume za viljuškare

Trelleborg gume

Ako ste u industriji transporta materijala, onda znate da su Trelleborg gume jedne od najboljih u poslu. Nude širok asortiman guma za sve vrste opreme, od viljuškara do utovarivača. I bez obzira na kakvom terenu radite, Trelleborg ima gumu koja to može da podnese. Zato mnoge kompanije veruju Trelleborgu da bi njihove operacije rukovanja materijalom održavale nesmetano.

Trelleborg ne pruža samo proizvode visokog kvaliteta. Pružaju rešenja koja održavaju industriju rukovanja materijalom u pokretu.

Njihove inovativne gume su dizajnirane da povećaju produktivnost i bezbednost u raznim primenama. Od viljuškara do poljoprivredne opreme, imaju gume koje pomažu da posao obavite efikasnije.

Trelleborg gume za viljuškare

Viljuškari su jedna od najvažnijih mašina na svetu. Koriste se za pomeranje materijala i kao takvi moraju biti opremljeni najboljim mogućim gumama. Trelleborg je odobreni originalni proizvođač opreme (OEM – Original Equipment Manufacturer) za gume za viljuškare. To znači da njihove gume ispunjavaju visoke standarde koje postavlja proizvođač originalne opreme. Trelleborg gume su dizajnirane da obezbede odličnu vuču i stabilnost, a istovremeno su dovoljno izdržljive da izdrže teške uslove korišćenja viljuškara. Kada je u pitanju odabir pravih guma za vaš viljuškar, Trelleborg bi trebalo da bude vaš prvi izbor.

Trelleborg-ove gume za viljuškare su napravljene od najkvalitetnijih materijala i projektovane su da obezbede izvanredne performanse i dugotrajnu izdržljivost. Bez obzira da li tražite gumu koja može da izdrži teške unutrašnje ili spoljašnje uslove, mi imamo gumu koja će obaviti posao.

Pit Stop linija

Trelleborgova Pit Stop linija je revolucionarni novi izum koji može sa 100% tačnošću reći kada gume treba zameniti. Ovo je savršeno za operatere i menadžere voznih parkova koji žele da njihova vozila rade glatko i efikasno. Pit Stop linija je odličan način da uštedite vreme i novac na održavanju i popravkama.

Pit stop linija je jednostavna jer se gume troše. Na površini pneumatika pojavljuje se veoma vidljiva narandžasta traka, što ukazuje na to da treba postaviti zamenske gume. Ovaj sistem pomaže da se industrija rukovanja materijalom nastavi u pokretu smanjujući vreme zastoja i održavajući bezbednost. Ove gume su dizajnirane da traju do 25% duže od drugih brendova, tako da možete dobiti maksimalnu vrednost za svoj novac.

XP700

Gume za rad u jednoj smeni

XP800

Gume za rad u dve smene

XP900

Gume za rad u tri smene ili za visoko zahtevne uslove rada

XP1000

Gume za rad u tri smene ili za visoko zahtevne uslove rada i sa jedinstvenom PIT STOP linijom

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (7:00 - 15:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE:

Redovan servis

Popravka