Magacinska oprema

Savršen odnos između kvaliteta i cene

Brednovi TotalLifter i Climax nude široku paletu profesionalnih i kvalitetnih proizvoda za rukovanje skladišnim materijalima, a njihovi ručni viljuškari jedni su od najpouzdaniji na našem tržištu. Ništa za njima ne zaostaju ni manualni slagači i manuleni paletari sa indikatorom težine tereta.

TotalLifter kupcima nudi veliki izbor manuelnih paletara. Njihova trajnost je zagarantovana, bilo da je to lakši ručni viljuškar za transport i slaganje manjih kutija ili onaj napredniji i jači, za teže terete. Svi proizvodne linije dizajnirane su da tako budu ergonomski savršene i jednostavne za korištenje, a istovremeno pružaju maksimalnu sigurnost i pouzdanost.

Dolaze s raznim delovima i dodacima koji olakšavaju rad, poput, ergonomske ručke i podesive viljuške uz različite kapacitete podizanja. Prilagodljive viljuške omogućuju da se prenesu tereti različitih veličina, a ergonomske ručke pružaju maksimalnu udobnost prilikom guranja ili povlačenja tereta. Sam dizajn niskog profila omogućuje lak pristup uskim prostorima.

Ovi manuleni paletni viljuškari napravljeni su tako da maksimalno smanjuju naprezanje i napor: Lagani za vaša leđa, a stvoreni da traju.

 

Manuelni slagač Totallifter (Belgija)

Svakog skladište koje teži da bude efikasno poseduje manuelne slagače. TotaLlifter tu nudi rešenja koji će svaki naporan zadatak podizanja, spuštanja i slaganja teških predmeta, učiniti bržim, lakim i sigurnijim za radnike. Bilo da su pored skladišta potrebni i u tvornicama ili drugim industrijskim postrojenjima. Sa podesivim visinama viljuška i nagibnim točkovima prema nazad, za jednostavno manevrisanje između prolaza, praktičnost je drugo ime za ove mašine.

Svojim ergonomskim dizajnom i laganom konstrukcijom, ručni slagači pomažu vam da sa lakoćom dosegnete visoke police, omogućujući brže pronalaženje predmeta bez potrebe za naprezanjem leđa ili vrata. Bilo da imate posla sa kutijama, sanducima, paletama ili raznom drugom robom. Serija Totallifter slagača, diže terete od 250, 500 i 1.000 kilograma, na visinu od 156, 160 i 300 centimetara.

Slagači koji imaju nožnu pedalu, mogu pomoću nje da koriste funkciju brzog podizanja. Dakle, kada je slagač ispražnjen, pritiskom na nožnu papučicu brzo će podići viljuške na željenu visinu.

Komponente:

 • Ručka za upravljanje
 • Pumpa
 • Pedala, nožna
 • Četiri točka sa kočnicama
 • Točkovi na viljuškama
 • Viljuške
 • Lanac
 • Nožna kočnica
 • Potporne ručke
 • Sigurnosna mreža
 • Jarbol

 

Ručni viljuškar sa indikatorom težine tereta TotalLifter (Belgija)

Ručni manuelni viljuškar sa niskim podizanjem i indikatorom težine, firme TotalLifter, jednostavan je i izdržljiv. Odlično se nadopunjuje sa drugim viljuškarima, stakerima i slagačima. Procenu težine tereta računa i dok se njime upravlja, pa nema potrebe za zaustavljanjem posla. Sa druge strane, indikator je tačan gotovo u kilogram. Ekran je dovoljno velik kao i dugmad za upravljanje, što olakšava posao i rukovanje. Jake i robusne viljuške izrađene su u jednom komadu, zaobljenih vrhova koji olakšavaju ulazak i izlazak mašine sa paleta. Dizajnirane su jednostavno u cilju osiguravanja što dužeg radnog veka. Opet, veoma su efikasni, u dva poteza, paleta je spremna za pomicanje, dok maksimalnu visinu dizanja postižu brže od mnogih konkurenta na tržištu. Nude veću snagu od standardnih ručnih viljuškara i do 25 odsto.

Osnovne karakteristike TotalLifter ručnih viljuškara:

 •  Visoka kvaliteta po povoljnoj ceni
 • Kompaktna veličina olakšava prolazak uskim stazama
 • Okretnost i praktičnost u radu
 • Indikator težine tereta
 • Izuzetno pouzdana pumpa

 

Manuelni paletar sa indikatorom težine tereta Climax (Italija)

Climax ručni viljuškari sa indikatorom težine tereta neophodni su svakom velikom marketu, skladištu ili distributivnom centru koji ima za cilj da terete prenosi brzo, pouzdano i tačno. Iskustva naših kupaca kažu da Climax inteligentno kombinuje rukovanje materijalom i vaganje, odnosno kretanje bez napora za vozače i skladišne operativce. Napravljen je tako da prelazi preko raznih površina, bilo da su to glatki podovi skladišta ili neravni putevi, staze ili makadami. Moguće ga je voziti čak i preko delomično spuštenih ivičnjaka. Dolaze u varijantama od 1.500, 2.000 i 2.500 kilograma nosivosti.

Tri su bitne karakteristike Climax ručnih viljuškara:

 

1. Ergonomija

Vrlo važan aspekt u asortimanu Climax- a. Oprema koja je ugrađena rasterećuje leđa i ruke operatera, pomicanjem i guranjem tereta na udoban način. Nadalje, svaka mašina je opremljena dodatnim ergonomskim detaljima kao što su ručke ili elektronički uređaji.

 

2. Izdržljivost

Kvaliteta je glavna briga Climax kompanije, zato svi njihovi proizvodi imaju CE certifikat. No osim što su izdržljivi, ovi ručni viljuškari su jednostavni za korišćenje, efikasnost i sigurni. Međutim, čak i kvalitetni delovi zahtevaju redovno održavanje. Zato se asortiman sastoji i od rezervnih delova za svaki proizvod i većina rezervnih delova je uvek na zalihama.

 

3. Svestranost 

Climax linije proizvoda su napravljene da ispune svaku potrebu u skladištu. Ručni viljuškari odlično se snalaze i u raznim specifičnim namenama. Za Climax ne postoje prepreke, samo rešenja.

OPREMA ZA MANIPULACIJU ROBOM

U magacinima i skladištima

Manuelni slagači Totallifter (BE)

 

Paletar sa indikatorom težine tereta Totallifter (BE)

 

Paletar sa indikatorom težine tereta Climax (IT)

 

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (7:00 - 15:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE:

Redovan servis

Popravka