ELEKtrični STAKERI

 

 

Električni stakeri kompanije Baoli idealni su kako za velika skladišta tako i za ona manja, tranzitna ili privremena, gde je možda prostor rada ograničeniji. Odlično se snalaze u uskim prostorima, zbog čega su pogodni za industrijsku, ali i komercijalnu upotrebu. Kapacitet nosivosti je, zavisno od modela, od 1.000 do 1.600 kilograma.

Karakteriše ih kompaktnost, praktičnost i atraktivan izgled. Klijenti koji ih koriste kažu da imaju veliki uticaj na poboljšanje radne efikasnosti i smanjenje napora pri samom radu.

Jarboli mogu da se podižu od 1,6 do 3,5 metara u zavisnosti od modela ovog slagača. Šasija sa četiri točka obezbeđuje maksimalno prijanjanje na tlo i izuzetnu stabilnost u svakom trenutku posla i u bilo kom mogućem radnom zadatku. Za maksimalno prijanjanje mašine postoje i modeli sa pet točkova, poput ES12-N02, ES15-N01 i ES15-N02. Ovo su i modeli sa kraćim jarbolima, dizajnirani za rad i manevrisanje sa širim teretima.

 

Baoli električni stakeri idealni za sve vrste skladišta

Baoli električne stakere karakteriše:

 • Inventivan raspored kontrola
 • Vrhunska ergonomija
 • Odlična preglednost i visoka sigurnost rada u svim situacijama upotrebe
 • Lako održavanje uz jednostavan pristup glavnim komponentama

 

Električni stakeri sa odličnim motorom i snažnim baterijama

Unutrašnjost mašine tek nudi pravo zadovoljstvo. Kurtisom motor, sa DC elektronikom, koja podrazumeva i senzore za uštedu energije. Maksimalna brzina je 4,5 kilometara na sat, radijus okretanja 1.485 milimetara, sposoban je da bez problema izgura uspone do 10 odsto visine. Napajaju ga dve baterije 12V/85Ah, sa integralnim punjačem koji je lako dostupan i jednostavan za korištenje.

U modelima koji zahtevaju više energije i povećanu manevarsku sposobnost (ES 12 – NO3 ili ES 16 – NO2), ugrađene su baterije od 24V/180Ah i 24V/270Ah. Oni zato lako postižu do šest kilometara na čas i mogu se uspinjati na uzbrdice i do 12 stepeni.

Punjač ima opciju brzog punjenja, a indikator potrošnje baterije svakog momenta daje proverenu informaciju koliko još ima energije, kako bez nje ne bi ostali u toku rada. Čvrst okvir oko motora, debljine 8 milimetara štiti komponente od udaraca i olakšava održavanje. Glavni poklopac se lako skida, potrebno je da se odvrnu samo dva vijka.

 

Drugo ime za lagano upravljanje – Baoli električni stakeri

Visoko ergonomska pogonska poluga omogućuje sigurno upravljanje vozilom jednom rukom. Glavni prekidač za pokretanje ima sigurnosnu kontrolu koja ne dozvoljava da se operater eventualno povredi pritiskom na nju. Dugme za trenutno zaustavljanje je lako dostupno što je od velike važnosti prilikom mogućih opasnosti pri radu.

Kontrole za jednostavno korišćenje i upravljanje su na jednom mestu, bilo za desnu ili levu ruku, a na preglednom mestu je i dugme za smanjenje brzine kada se radi o zahtevnim operacijama ili u uskim prostorima.

Nimalo nevažno za rad na ovim mašinama je i vidljivo i lako dostupno mesto za držače za bocu i papire. Sirena je uvek na dohvat ruke, što takođe može biti veoma bitno kada treba brzo upozoriti na eventualnu opasnost.

 

Pojačana sigurnost i udobnost električnih stakera Baoli

Baoli električni stakeri sa svojim performansama zadovoljavaju sve stroge standarde bezbednosti na radu. Svaki model je pažljivo dizajniran kako ne bi dolazilo do neželjenih povreda. Podaci kažu da je 80 odsto nesreća na radu rezultat nebezbednog ponašanja, a cilj Baolia je da predupredi ovakve situacije.

Čvrst okvir motora štiti komponente, lako dostupno dugme za trenutno zaustavljanje i sirena, ergonomska ručica pogona i kontrole, te zaštitne maske i usporeni pogon, maksimalno pojačavaju sigurnost na radu.

Na bezbednost utiču i odlična preglednost sa svake strane, te zaštitni okvir oko operatera koji upravlja mašinom.

Dobro održavani i čuvani Električni Stakeri vas mogu služiti decenijama i biti vaši najpouzdaniji pomoćnici u biznisu kojim se bavite.

 

Serije električnih stakera:

Električni stakeri ES 10-N01

Baoli ES 10-N01 je moćni vladar u unutrašnjim skladištima gde je potrebna okretnost, te brz i siguran rad. Nosivosti je do 1000 kilograma i jarbole može podići od 1,6 do 3,5 metara.

Odličan je za zahtevne terete, uz njegovu bateriju ide i ugrađen punjač sa indikatorom napunjenosti, a četiri točka mu daju izvrnu stabilnost.

Ručica pogona je ergonomski savršena za upravljanje jednom rukom, sa četiri potporna mesta. Bočno je postavljena što dodatno poboljšava preglednost prilikom rada. Ovi električni stakeri dostupni su u različitim veličinama.

 

Električni stakeri ES 12-N03 i ES 16-N02

Serija ovih električnih stakera odlikuje se vrhunskom upravljačkom efikasnošču. Rukovanje sa njima je lagano zbog dugačke osovine upravljača, koja smanjuje potrebnu radnu silu ali i omogućava veću i bezbedniju udaljenost od stakera. Sve ovo nadopunjuju i ergonomski dizajnirane kontrole. Najpogodniji su za rad sa teretom od 1.200 do 1.600 kilograma.

Motori naizmenične struje, CANBUS tehnologija, stabilan rad sa četiri točka, ali i maksimalno uprošćeno održavanje, glavne su odlike ovih mašina. Metalno kućište akumulatora, zaštitne maske, elektronika zaštićena od vode i prljavštine, značajno smanjuju ulaganja u održavanje stakera i produžava im vek trajanja.

ES 10-N01

STAKER (POGONSKI VILJUŠKAR)

Kapacitet 1000kg

Baoli ES 10-N01 je kompaktni i funkcionalni električni viljuškar. Može se koristiti u velikom broju nezahtevnih uslova rada unutar skladišta. Ima nosivost od 1000 kg i dostupan je sa visinama podizanja od 1600 mm do 3500 mm.

 • Idealan za teške aplikacije
 • Automobilska baterija i ugrađeni punjač akumulatora
 • Indikator napunjenosti baterije s funkcijom isključivanja podizanja
 • Izgled sa 4 potporne točke za odličnu stabilnost i upravljivost
 • 2 x 12V 85Ah baterije

Ugrađeni punjač za baterije osigurava najbolje performanse i visoku autonomiju.

Visoko ergonomska ručica pogonskog upravljača omogućava sigurno upravljanje jednom rukom. 4 potporna mesta i poluga upravljača su postavljena bočno za izvrsnu upravljivost. Sadrži indikator napunjenosti baterije sa funkcijom isključivanja podizanja. Staze krana obezbežuju maksimalnu vidljivost u radu. Ova vrsta viljuškara je dostupna u različitim veličinama.

ES 12-N03

STAKER (POGONSKI VILJUŠKAR)

Kapacitet 1200kg

ES 16-N02

STAKER (POGONSKI VILJUŠKAR)

Kapacitet 1600kg

Stakeri ove serije idealni su za transport i skladištenje tereta od 1200 do 1600kg.
Zahvaljujući izvrsnoj modulabilnosti korišćenja i proporcionalnim upravljačkim funkcijama, ovi stakeri pružaju izuzetno visoku efikasnost u rukovanju.
Duga ruka upravljača omogućava optimalnu i vrlo ergonomsku kontrolu vozila. Zapravo je potrebna manja radna sila od pogonskih sklopa s kratkom rukom i omogućava korisniku da uvek drži optimalnu udaljenost od stakera.
Visoka kvalitet gradnje i visoki tehnološki sadržaj čine ove pogonske mašine merilom u svom sektoru, a garantiraju maksimalnu efikasnost i smanjene troškove održavanja.

 • Visoko ergonomska poluga pogona za optimalno upravljanje vozilom
 • Motori naizmenične struje
 • CANBUS tehnologija
 • Struktura sa 4 potporne tačke
 • Pojednostavljeno održavanje zahvaljujući optimalnom rasporedu komponenti ispod poklopca
 • Izuzetno robusna struktura i metalno kućište akumulatora
 • Kontrola elektroniku zaštićenu od vode i prljavštine
 • 24V 180 270Ah baterije

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (7:00 - 15:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE:

Redovan servis

Popravka