O NAMA

Ovom prilikom Vas pozivamo na saradnju, kako bismo dobili priliku da Vam pokažemo razliku i naviknemo Vas na vrhunski kvalitet naših usluga i proizvoda, kao i brigu o stanju Vaših viljuškara.

BGBFBFFFFFFBFGBFGBFGBFGBFBFGBFBFGBFGBFGBFGBFBFBFBFBFBFBFBGFBFBFBFBFBFBFBFGBFBFBF

JOVIĆ-SERVIS I REMONT DOO

JOVIĆ-SERVIS I REMONT DOO je domaća firma osnovana 2000. godine sa sedištem u Bačkoj Palanci. Bavimo se prodajom, servisom i rentiranjem novih i polovnih viljuškara, prodajom i servisiranjem baterija za električne viljuškare kao i prodajom rezervnih delova. Pored poslovanja na tržištu Srbije poslujemo i na tržištima regiona, Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Slovenije.

 

Koje marke nudimo?

Postoji mnogo različitih marki viljuškara i može biti teško odlučiti koji je pravi za vaše potrebe. Jović Viljuškari su izabrali samo najbolji brend za vas te nudimo širok izbor viljuškara Baoli i Linde brenda koji odgovaraju svim potrebama. Bilo da tražite viljuškar za teške uslove za građevinske radove ili manji viljuškar za skladištenje, imamo savršeno rešenje za vas. Naše iskusno osoblje može vam pomoći da odaberete pravi viljuškar za vaše potrebe i budžet.

Baoli i KION grupa

Baoli je proizvođač viljuškara i opreme za potrebe skladišta i magacina širom celog sveta! Osnovan je 2003. godine, a od 2009. godine je u vlasništvu KION grupe.

KION je vodeći evropski lider, a drugi u svetu kao proizvođač opreme za manipulaciju teretom. Poznat je takođe po brendovima: Linde polovni servisirani viljuskari, Still i Dematic. U potpunosti je restruktuirao Baoli proizvodne procese i doneo sa sobom najmodernije tehnologije, proizvedene u Nemačkoj, i to: komponente, tehnologije, procesni inženjering i proizvodne linije.

KION Baoli ima cilj da zadovolji potrebe kupaca koji tragaju za kvalitetnim i pouzdanim proizvodima, bez kompleksnih tehnologija, pri tom nudeći izuzetan odnos cene i kvaliteta, a zahvaljujući komponentama za koje KION GRUPA daje garanciju i šasijama koje se proizvode na Dalekom Istoku. 

KION fabrika je nedaleko od Šangaja, zauzima površinu od oko 120.000m2 sa više od 700 zaposlenih. Fabrika raspolaže najmodernijim radionicama za proizvodnju, sklapanje i bojenje šasija.

Baoli Emea

Bliže nama, u Evropi, osnovana je kompanija BAOLI EMEA 2017. godine sa ciljem da pokrije 86 tržišta na prostoru Starog kontinenta, Srednjeg Istoka i Afrike. Trenutno prodaje viljuškare u 26 zemalja. BAOLI EMEA raspolaže sa magacinskim prostorom na 14.000m2 u Italiji, sa stotinama viljuškara na lageru spremnih za isporuku. Magacin rezervnih delova spada u jedan od najvećih u Evropi i zauzima više od 10.000m2 prostora. KION BAOLI prodajnu mrežu čine dileri pažljivo birani u cilju obezbeđenja visokog nivoa prodaje & post-prodajnih usluga. BAOLI EMEA Akademija obučava dilere na svim neophodnim obrazovnim nivoima.

 

;

Prodaja

Kod nas možete pronaći stare (na koje dajemo garanciju) i nove viljuškare marke Baoli…

Rentiranje

Ukoliko su Vam potrebni viljuškari na kraći ili duži vremenski period, u mogućnosti smo da Vam ponudimo rentiranje u zavisnosti od Vaših potreba

Servis

Po prijavi kvara naši serviseri izlaze na teren u roku od 24h. U svakom trenutku raspolažemo sa velikim brojem orginalnih rezervnih delova čime efikasno i brzo rešavamo kvarove

Zapošljavamo radnike sa i bez iskustva

marke viljuškara

Zaposlenih

Galerija

Promo spot

Naš tim

Zdravko Jović

Zdravko Jović

Vlasnik

Jelena Savčić

Jelena Savčić

Direktor

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (9:00 - 18:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE:

Redovan servis

Popravka