PRODAJA NOVIH VILJUŠKARA

Savršen odnos između kvaliteta i cene
Zakaži redovan servis

Baoli

JOVIĆ VILJUŠKARI

Baoli je proizvođač viljuškara i opreme za potrebe skladišta i magacina širom celog sveta! Osnovan je 2003. godine, a od 2009. godine je u vlasništvu KION grupe.

KION je vodeći evropski lider, a drugi u svetu kao proizvođač opreme za manipulaciju teretom. Poznat je takođe po brendovima: Linde, Still i Dematic. U potpunosti je restruktuirao Baoli proizvodne procese i doneo sa sobom najmodernije tehnologije, proizvedene u Nemačkoj, i to: komponente, tehnologije, procesni inženjering i proizvodne linije.

KION Baoli ima cilj da zadovolji potrebe kupaca koji tragaju za kvalitetnim i pouzdanim proizvodima, bez kompleksnih tehnologija, pri tom nudeći izuzetan odnos cene i kvaliteta, a zahvaljujući komponentama za koje KION GRUPA daje garanciju i šasijama koje se proizvode na Dalekom Istoku.

KION fabrika je nedaleko od Šangaja, zauzima površinu od oko 120.000m2 sa više od 700 zaposlenih. Fabrika raspolaže najmodernijim radionicama za proizvodnju, sklapanje i bojenje šasija.

 

Baoli Emea

BAOLI EMEA je osnovana 2017. godine sa ciljem da pokrije 86 tržišta na prostoru Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike. Trenutno ostvaruje prodaju viljuškara u 26 zemalja. BAOLI EMEA je kompanija koja raspolaže magacinskim prostorom na 14.000m2 u Italiji, sa stotinama viljuškara na lageru spremnih za isporuku. Magacin rezervnih delova spada u jedan od najvećih u Evropi i zauzima više od 10.000m2 prostora. KION BAOLI prodajnu mrežu čine dileri pažljivo birani u cilju obezbeđenja visokog nivoa prodaje & post-prodajnih usluga. BAOLI EMEA Akademija obučava dilere na svim neophodnim obrazovnim nivoima.

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (9:00 - 18:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE: