REGALNI VILJUŠKARI

 

 

Regalni viljuškari se uglavnom koriste za rad u zatvorenom prostoru. Njihova ključna sposobnost je da mogu da prošire viljuške izvan odeljka i dopru do skladišnih regala na način na koji standardni viljuškari ne mogu.

Regalni viljuškari se najčešće i najviše koriste u skladištima i drugim industrijskim okruženjima ili distributivnim centrima sa uskim prolazima. Za razliku od klasičnog viljuškara, koji ima viljuške pričvršćene za prednji deo vozila, regalni viljuškar ima viljuške postavljene na jarbol, što omogućava radnicima da teret podižu ili spuštaju na željenu visinu, bez potrebe da okreću viljuškar. Dve dugačke viljuške koje pomažu u raspodeli opterećenja i jedan set točkova pozadi omogućavaju lako kretanje. Kada su skladišta uska, i roba mora da se skladišti i na velikim visinama, upotreba regalnih viljuškara je ključna, kako bi se roba bezbedno i efikasno odložila i na najviše regale.

Izuzetno je izdržljiv i ekonomičan i pomaže da uštedite vreme, uz maksimalan rezultat.

Performanse regalnog viljuškara

Radi na baterije, što je korisno za uštedu energije i zaštitu životne sredine. Baterija se lako može zameniti, a punjenje se odvija preko eksternog punjača u bilo kojoj utičnici.

Isplativi su i smanjuju troškove rada, jer imaju veliku efikasnost i učinak u poslovima, na dnevnom nivou.

Optimizuju korišćenje prostora i omogućavaju skladištenje u manjim prostorima, jer mogu da slažu robu na velikim visinama. Precizni su i stabilni i smanjuju rizik od oštećenja robe na minimum.

Imaju kapacitet od 1600 i 2000kg i mogu dostići težinu do 9500 i 11000mm, zavisno od visine jarbola. Visinama jarbola ide i do 11 metara, što omogućava rad u izuzetno visokim skladištima.

Imaju bežičnu kameru i monitor, zahvaljujući kojima sprovode precizne manevre.

Pri podizanju tereta, brzina podizanja se automatski smanjuje.

Brz i okretan u uskim skladišnim okruženjima

Takođe je pogodan za bilo koju transportnu udaljenost i visinu slaganja. Koristi se svuda gde je potreban brz rad i gde je bezbednost na prvom mestu, čak i ako nema mnogo prostora na raspolaganju. Zbog toga regalni viljuškari, sa svojom uskom šasijom, sa posebnom preciznošću rukuju teretom. Pored toga, oni se kreću i ubrzavaju lako, bez trzaja i štede energiju. Pogonska tehnologija visokih performansi obezbeđuje brz transport robe. Ergonomska glava rude omogućava efikasan rad bez zamora, jer radnici mogu lako doći do njegovih elemenata za upravljanje i bez muke upravljati viljuškarom.

Lako i ergonomsko manevrisanje

Tema ergonomije je posebno važna za upravljanje regalnim viljuškarima. Često se koriste u uslovima u kojima nije lako manevrisati, a važno je i koju udaljenost prelaze u toku radnog dana. Kako bi radnik mogao da kontroliše viljuškar uz najmanji mogući napor, opremljen je električnim servo upravljačem sa servo podrškom. Takođe, kompaktan raspored svih komandi i displeja podržava jednostavan i siguran rad regalnog viljuškara, omogućavajući radniku da sve drži na vidiku u svakom trenutku.

Kontrole za vožnju unapred i unazad nalaze se sa obe strane ručke upravljača, a prekidač sa automatskim kretanjem unazad štiti radnike kada hodaju unazad sa viljuškarom.

Svim funkcijama upravljanja i podizanja može se rukovati samo jednom rukom, levom ili desnom, bez da radnik mora da pusti rudu. Pored toga, amortizer za resetovanje sprečava prebrzo vraćanje rude u vertikalni položaj kada se otpusti. Električno upravljanje omogućava individualno podešavanje otpora upravljanja, omogućavajući transport bez napora i precizne manevre.

U verziji regalnog viljuškara sa platformom za vozača, gumena platforma smanjuje fizičko opterećenje vozača i tako sprečava zamor.

Bezbednost

Pri većim brzinama i stopi obrtanja, stavlja bezbednost radnika na prvo mesto. Svi točkovi se nalaze unutar šasije, što štiti stopala radnika. Nema uglova ili ivica na kojima bi se operater mogao povrediti. Elektromagnetni kočioni sistem koji zavisi od opterećenja, reaguje momentalno kad god radnik pritisne dugme za zaustavljanje ili otpusti prekidač za vožnju. Takođe, viljuškar automatski smanjuje brzinu pri skretanju.

REGALNI VILJUŠKARI

ER 16-121    ER 20-121

 

ER 16-121

REGALNI VILJUŠKAR

Kapacitet 1600kg
(dodatna opcija CE sertifikat)

ER 20-121

REGALNI VILJUŠKAR

Kapacitet 2000kg
(dodatna opcija CE sertifikat)

Sa ER 16-121 i ER 20-121 Baoli ulazi na tržište regalnih viljuškara, proširujući svoju paletu proizvoda.

Imaju kapacitet od 1600 i 2000kg i mogu dostići težinu do 9500 i 11000mm, zavisno od visine jarbola.

  • Europske i japanske komponente koje obezbeđuju kvalitet i pouzdanost
  • visina jarbola do 11m, što omogućava rad u izuzetno visokim skladištima
  • bežična kamera i monitor dostupni su kao opcija za precizne manevre
  • opcijski električni sistem za pozicioniranje visine koji se koristi az speremanje najčešće korištenih položaja polica
  • brzina vuče može se automatski smanjiti pri podizanju tereta

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (7:00 - 15:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE:

Redovan servis

Popravka