Polovni DIZEL VILJUŠKARI

Prodaja i servis
Zakaži redovan servis

NEMA NA STANJU

LINDE POLOVNI SERVISIRAN VILJUŠKAR H16D-01 (serija 391)

NAPOMENA: Obezbeđeni servis i rezervni delovi, u garantnom i vangarantnom roku.

H16D-01 (serija 391)

Linde polovni dizel viljuškari model H16D (serija 391) poznati po preciznom prenosu snage i laganim upravljanjem, u našoj su ponudi kompletno remontovani, sevisirani i prefarbani.

Zapravo, novi viljuškar, bez ogrebotine stiže sa našeg lagera na vašu adresu po ceni polovnog i to marke Linda, jednog od najpoznatijih svetskih brednova za proizvodnju ovih mašina.

Model H16D-01 je proizveden je 2011. godine, iza sebe ima oko 13.000 radnih sati, a nosivost mu je do 1.600 kilograma. Svaki od polovnih dizel viljuškara koje imamo, prošao je kroz naš detaljan proces provere, koji obezbeđuje dug radni vek.

Dizajniran po naprednim ergonomskim standardima, odlične vidljivosti, sa prostranom
unutrašnjosti kabine, podesivim naslonom za ruke i finim pozicioniranjem sedišta, uz kontrole kojima se lako upravlja, obezbeđuje rad bez puno napora.

Viljuškar podiže teret do 3,85 metara, a u bočnom pomaku do 2,54 metra. Hidrostatički pogon, koji isključuje obrtne prenose, garantuje niske troškove servisiranja i održavanja, a sa druge strane duži radni vek. Model karakteriše i brza promena pravca.

Pouzdan rad i fantastičnu okretnost duguje proverenom VW 1.9 SDI motoru koji je poznat i po niskoj potrošnji goriva, ali i niskoj emisiji izduvnih gasova. Napredna tehnologija motora i pogona u kombinaciji sa originalnim Linde sistemom kontrole opterećenja, omogućavaju maksimalnu produktivnost svakog radnika koji sedne pred njegove ručice.

Pouzdanost je proverena i u najtežim uslovima rada, gde su se ova šasija i motor pokazali kao izvanredni, dok kratak hod pedale, smanjuje zamor nogu pri dužem radu.

Ovaj model poznat je po kvalitetno urađenoj izolaciji kabine, što rezultira gotovo minimalnim vibracijama i zvukovima, pa konstantan rad u njemu ne predstavlja opterećenje.

Od dodatne opreme uz njega idu prednji radni farovi i partikel filter izduvnih gasova.Garantni rok za ove polovne dizel viljuškare koju kompanija Viljuškari Jović nudi svojim kupcijma je šest meseci ili 600 radnih sati.

OPIS:

GODINA PROIZVODNJE: 2011.

NOSIVOST: 1600 TON

MOTOR: VW 1.9 SDI

TRANSMISIJA: HYDROSTATIC

VISINA DIZANJA (mm): 3850 (STD)

GRAĐEVINSKA VISINA (mm): 2540, BOČNI POMAK

PNEUMATICI: PUNI 90%

RADNI SATI: 13240

STANJE: SERVISIRAN I OFARBAN KOMPLETNO, BEZ NEDOSTATAKA

GARANTNI ROK: 6 MESECI ILI 600 RADNIH SATI

DODATNA OPREMA: RADNI FAROVI PREDNJI, PARTIKEL FILTER IZDUVNIH GASOVA

ISPORUKA: SA LAGERA

CENA: NA UPIT

NA STANJU

Linde polovni servisirani viljuškar H25D-01 (serija 392)

NAPOMENA: Obezbeđeni servis i rezervni delovi, u garantnom i vangarantnom roku.

H25D-01 (serija 392)

Polovni dizel viljuškari iz serije 392, model H25D, moćne su i okretne mašine poznate svetske kompanije Linde.

Potpuno su servisirani i prefarbani, a pred vaš radni prostor dolaze sa garancijom od šest meseci ili 600 radnih sati. Godina proizvodnje ovog viljuškara iz naše ponude je 2011. dok je broj radnih sati ispod 10.000, tačnije 9.495.

Linde je poznat kao proizvođač koji uvek gleda da operateru u kabini bude maksimalno ugodno. Unutrašnjost ove mašine nudi udobnost automobila više klase! Hidiraulično viseće sedište, naslon za ruke, dvostruke pedale za upravljanje i hidrostatički upravljač, osigurava stabilan i lagodan rad. Kabina je prostrana, sa zaštitom od sunca i namenjenim prostorom za odlaganje pribora za pisanje ili flašica za osveženje. Ugrađen je i filter za dovod vazduha sa integrisanim ciklonskim separatorom.

Udari i vibracije, naprednom tehnologijom po kojoj su Linde modeli poznati, minimizirani su u potpunosti, jer je jarbol odvojen od pogona, osovina sa šasijom i kabinom.

Model H25D može da ponese i do 2,5 tona tereta, koje podiže na visinu od oko 4,7 metara (građevinska visina 2,15). Ono što izdvaja ove viljuškare je i savršen interfejs, kao i precisna kontrola svih funkcija viljuški samo uz pomoć vrha prsta.

Ugrađen motor VW 1.9 SDI omogućije da ovi polovni dizel viljuškari rade mirno i ekonomično, minimalno zagađujuči prostor oko sebe izduvnim gasovima. To je delom i zbog integrisanog filtera za dizel čestice.

Originali Linde hidrostatički prenos ne zahteva diferencijal, nema doboš kočnice, nema menjač i nema kvačila. Kao rezultat toga vreme neprekidnog rada je produženo, produktivnost je povećana i troškovi održavanja su maksimalno sniženi.

Sigurnost je nešto što izdvaja H25D model. Štitnik iznad glave i njen noseći okvir, čine jaku zaštitu pružajući maksimalnu obezbeđenost za čoveka u kabini.

Nagibni cilindri postavljeni na vrhu, omogućavaju glatku kontrolu kretanja nagiba, pa je teret na viljuškaru uvek stabilan. Ovaj dizajn omogućava i tanji profil vila, pa tako i izvanrednu vidljivost. Ulazak i izlazak u vozilo je maksimalno pojednostavljeno i za najveće među nama.

Od dodatne opreme uz ove polovne dizel viljuškare idu zatvorena kabina sa grejanjem, radni farovi prednji i zadnji, bočni pomak i pozicionar vila.

OPIS:

GODINA PROIZVODNJE: 2011.

NOSIVOST (KG): 2500 

MOTOR: VW 1.9 SDI

VISINA DIZANJA (mm): 4715 (TRIPLEX KRAN – FREE LIFT)

GRAĐEVINSKA VISINA (mm): 2150

TRANSMISIJA: HYDROSTATIC

PNEUMATICI: PUNI 90%

BROJ RADNIH SATI: 9495

STANJE: SERVISIRAN KOMPLETNO, BEZ NEDOSTATAKA, OFARBAN KOMPLETNO

GARANTNI ROK: 6 MESECI ILI 600 RADNIH SATI

OPREMA: ZATVORENA KABINA SA GREJANJEM, RADNI FAROVI PREDNJI I ZADNJI, BOČNI POMAK, POZICIONAR VILA

ISPORUKA: SA LAGERA

CENA: NA UPIT

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (9:00 - 18:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE:

Redovan servis

Popravka