Polovni elektro stakeri

Prodaja i servis
Svaka firma koja ima svoj magacin ili skladište ima potrebu za nekom vrstom pomoći u vidu paletara, viljuškara ili stakera. Prilikom investicije u ovakve mašine često se postavlja pitanje da li kupiti nov ili polovan model?

Polovni elektro stakeri mogu biti izuzetno dobar izbor ako vam nije potreban svakodnevno. Svi naši polovni stakeri su servisirani, potpuno ispravni i ofarbani. Na prvi pogled nikada ne bi pomislili da je u pitanju već korišćena mašina.

Posedujemo servis i rezervne delove, što je jako važan detalj pri kupovini polovnih mašina. Možete biti mirni jer ćemo svaki potencijalni kvar moći da otklonimo. A uz svaki polovan model dajemo i garanciju.

 

Kada su polovni stakeri dobar izbor?

Viljuškari i stakeri su mašine koje su dosta olakšale rad i funkcionisanje u magacinu. Ponuda ovakvih mašina danas je velika, neki modeli su vam potrebniji, dok određene koristite samo u specifičnim situacijama.

S obzirom da novi modeli viljuškara i stakera nisu jeftini, dobro razmislite da li vam je dodatan trošak za kupovinu ovog alata zaista potreban u tom trenutku.

Ukoliko ste do sada iznajmljivali elektro staker ili ga niste koristili, a zbog specifičnosti posla biće vam povremeno potreban, kupovina polovnog stakera je sasvim dobar izbor. Investicija u nov električni staker je ispravna samo ako vam je potreban tokom celog dana svakodnevno.

 

Kupite ispravan i servisiran polovni elektro staker

Svesni smo činjenice da većina kupaca polovnih mašina, kao što su stakeri, nemaju poverenje u polovne modele. To je potpuno legitimno razmišljanje ukoliko kupujete direktno od korisnika koje ne poznajete. Nikada ne možete znati u kakvom je realnom stanju, da li ima skrivenih mana.

Ali kupovina naših polovnih stakera je nešto sasvim drugačije. Svi naši modeli su ispravni u svakom pogledu, detaljno pregledani i servisirani. Osim što funkcionišu normalno kao svi novi modeli, dodatno smo se pobrinuli da i fizički deluju što svežije, pa su kompletno ofarbani.

Vizualno izgledaju kao novi, a u radu gotovo da se neće ni primetiti da su već korišćeni. Zato uštedite novac i kupite polovan elektro staker koji će ispuniti sve vaše zahteve.

Kako bi vas dodatno uverili da su zaista pouzdani, dajemo vam garanciju od 6 meseci ili 600 radnih sati. U ovom periodu šta god da se desi popravka će biti naša briga, a čak i nakon garancije kod nas možete popravljati i menjati stare delove. Ipak mi najbolje poznajemo te mašine.

 

Servis elektro stekera i rezervni delovi

Jedna od važnih stavki prilikom kupovine polovnih mašina je da li postoje specijalizovani servisi i da li možete pronaći rezervne delove. Koliko god staker bio ispravan u trenutku kupovine, ukoliko nemate mogućnost popravke potencijalnih kvarova, kupovina se neće isplatiti.

Prednost kupovine polovnih elektro stakera kod nas je što osim garancije mi vam omogućavamo održavanje mašina i nakon garancije. Kod nas možete raditi redovan servis i pronaći svu dodatnu opremu (baterije, gume, dodatni uređaji).

U nastavku pogledajte ponudu polovnih elektro stakera sa svim potrebnim informacijama. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vas zanima cena, budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt forme ili telefonom.

NA PRODAJU

NAPOMENA: Obezbeđeni servis i rezervni delovi, u garantnom i vangarantnom roku.

POLOVNI VILJUŠKARI

L12 LHP SP (serija 133) – 4 KOMADA!!!

OPIS:

GODINA PROIZVODNJE: 2013.

NOSIVOST (kg): 1200

TRANSMISIJA: elektrik

VISINA DIZANJA (mm): 1570 (DPLX, free lift)

GRAĐEVINSKA VISINA (mm): 1240

TOČKOVI: POLIURETAN 90%

RADNO STANJE: SERVISIRAN KOMPLETNO, BEZ NEDOSTATAKA, OFARBAN

TRAKCIONA BATERIJA: REVITALIZOVANA, 80% KAPACITETA

OPREMA: PRIPADAJUĆI ELEKTRO PUNJAČ

GARANTNI ROK: 6 MESECI ILI 600 RADNIH SATI

ISPORUKA: SA LAGERA

CENA: NA UPIT

Kralja Petra I 205
Bačka Palanka

Pon-Sub (7:00 - 15:00)

Kontakt informacije

Adresa: Kralja Petra I 205, 21400 Bačka Palanka, Srbija

ZAKAŽITE:

Redovan servis

Popravka